Els Reis Mags visiten el Masnou i reparteixen els regals

Última revisió 07-01-2019 15:06
07/01/2019

La tarda més esperada de l'any, la del 5 de gener, va tenir els Reis Mags com a protagonistes. Al Masnou, hi van arribar en vaixell i, al port esportiu, els van rebre un munt de nens i nenes i les seves famílies, així com també les autoritats municipals. Bru Ribot (Escola Marinada), Andrés Cruz (Escola Ocata) i Guillermo Morales (Escola Bergantí), com a guanyadors del Concurs Escolar de Postals de Nadal d’aquest any, van ser els encarregats d'entregar als Reis la clau màgica que obre la porta de totes les cases dels infants del municipi perquè hi poguessin deixar els regals. Després de donar-los la benvinguda, l'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, van cedir la paraula al rei Gaspar qui va dir que estaven veritablement il·lusionats de tornar a veure a tots els masnovins i masnovines “i que ens pugueu acompanyar durant el recorregut per aquest poble que ens agrada tant".  El rei ros va explicar als allí presents que havien vingut carregats de regals, però també de felicitat. En aquest sentit, va dir que "tot i que aquesta nit rebreu molts regals que us fan molta il·lusió, la vostra felicitat va més enllà de totes aquestes joguines. La felicitat és dins vostre, dins cadascú de nosaltres, i ens agradaria poder-ne repartir una mica, per a vosaltres i per a les vostres famílies. Una felicitat que duri tot l’any, fins que ens tornem a veure l’any vinent!"

A continuació es va donar el tret de sortida a la Cavalcada, que va recórrer els carrers del Masnou i que va comptar amb la participació de diverses carrosses preparades per la Comissió de Festes i les entitats. La Cavalcada va cloure prop de les 23 h, als Jardins de Països Catalans.

Després de repartir tots els regals als nens i nenes i abans de tornar a casa, els Reis van fer, el 6 de gener, una parada a la Casa Benèfica per deixar regals a les persones que hi resideixen.

Dies abans, els patges reials havien treballat de valent, rebent les cartes dels infants al carrer d'Almeria i a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

La nit més màgica de l'any va posar punt i final als actes d'aquestes festes. En aquest enllaç, en trobareu un recull gràfic: Àlbum de fotografies dels Reis Mags 2019

La Cavalcada va recórrer els carrers del Masnou
La Cavalcada va recórrer els carrers del Masnou