Un projecte d'orientació laboral i recerca de feina per a joves

Última revisió 11-04-2019 08:04
10/04/2019

A final d’abril, el Servei Local d’Ocupació del Masnou iniciarà un projecte d’orientació laboral i recerca de feina per a joves. Es tracta del “Projecte GR 2.0 – Feina”, destinat a nois i noies d’entre 16 i 30 anys. A l’edició de l’any 2017, el 58% dels participants van trobar feina.  

El proper 12 d’abril, a les 11 h, a l’aula 2 de l’Edifici Centre, s’ha previst una sessió informativa per a les persones interessades. A més de tenir l'edat de la franja indicada, per participar-hi també cal estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació i estar inscrit a la Garantia Juvenil.

El projecte combinarà accions d'assessoria individualitzada i grupal i formació a mida, per tal de millorar l’activació i ocupabilitat dels joves. La metodologia que es farà servir a les sessions serà integral i personalitzada, i es combinaran tècniques innovadores de coaching i orientació laboral en format 2.0, que inclouran també l’acompanyament en el lloc de treball. Es complementarà amb una formació a mida especialitzada de 120 h, adreçada a la millora competencial i el manteniment de la motivació i el compromís dels joves. 

Tot plegat, es completarà amb una relació articulada amb l’entorn productiu, basada en una exposició (a través de visites) protocol·litzada, progressiva i controlada en l’entorn laboral en el qual han d’aconseguir la inserció. En aquest sentit, hi ha previstes activitats socioculturals i cíviques que reforcin el treball d’acompanyament. 

Per a més informació, envieu un correu a serveiocupacio@elmasnou.cat o truqueu al 93 557 17 66.


 

El proper 12 d'abril, a les 11 h a l'aula 2 de l'Edifici Centre, s'ha previst una sessió informativa per a les persones interessades
El proper 12 d'abril, a les 11 h a l'aula 2 de l'Edifici Centre, s'ha previst una sessió informativa per a les persones interessades