L'Espai

L'Espai és un servei d'informació a la diversitat afectiva i sexual. És un punt d'acompanyament a persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, queers i intersexuals que pretén aclarir dubtes i sentiments, així com orientar i acompanyar les seves famílies.

L'Espai és un servei d'informació a la diversitat afectiva i sexual. És un punt d'acompanyament a persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, queers i intersexuals que pretén aclarir dubtes i sentiments, així com orientar i acompanyar les seves famílies. L'Espai treballa amb la resta d'agents socials, especialment el professorat d'educació primària i secundària, per la prevenció de l'homofòbia i per la normalització de la diversitat sexual. L'Espai també realitza accions i campanyes a la vila per normalitzar l'homosexualitat femenina i per incloure la diversitat afectiva sexual i les qüestions de gènere a la societat, treballant pels valors del respecte a la diferència.

Accions 

  • Atenció personalitzada: acompanyament emocional a través de la intervenció de relació d'ajuda amb tècniques de counselling per resoldre conflictes relacionats amb l'orientació sexual i les seves conseqüències amb l'entorn immediat, com per exemple: família, amistats, treball, personal sanitari, universitat o escola.
  • Assessorament en cas de separació o crisi de la parella: atenció a parelles del mateix sexe, aportant informació sobre l'adopció de fills i filles, la fecundació assistida, el matrimoni, etc.
  • Acompanyament en cas de discriminació laboral i d'agressions homòfobes, derivant segons la casuística a la resta de serveis del Servei de Polítiques de Gènere: Servei d'Assessorament Jurídic, Servei d'Inserció i Ocupació per la igualtat, Servei d'Atenció Psicològica i Servei d'Assessorament Laboral.
  • Informació i acompanyament a les famílies.

A qui s'adreça?

  • A totes aquelles persones lesbianes, gais, bisexuals, transexuals, intersexuals (LGTBI) o heterosexuals que vulguin consultar el seus processos o situacions personals relacionats amb la diversitat sexual.
  • A les famílies.

Com treballem?

Treballem en xarxa amb el Departament d'Acció Social de l'Ajuntament de Masnou, amb l'assessorament de terapeutes, psicòlegs i professionals del dret. Tot portat per voluntaris.

On està situat?

A la seu de Som Masnou, a l'avinguda de Joan XXIII, 13-17, 08320 del Masnou.

Horari

Dimarts i dijous, de 10.30 a 13 h

08/01/2019
Hora inici 10:30
Fins el 31/12/2019
Av. de Joan XXIII, 13 (seu de Som Masnou)
Gratuït
Durada : De 10.30 a 13 h
Ho organitza : Som Masnou
Tipus d'acte : Conferència
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-04-2019 16:47