Gimcana: el gran joc "El Masnou, terra de mar"

Un repte amb pistes escampades per tota la població, enigmes i proves esbojarrades que haureu de fer amb un telèfon i un compte d'Instagram.

Tindreu 90 minuts per descobrir on heu d'anar, fer la missió que se us proposa i immortalitzar-la amb una fotografia. La velocitat amb què respongueu, la qualitat de les fotografies i la quantitat d'amics que us cliquin a "m'agrada" seran clau per obtenir la victòria. Esteu preparts per al repte?

Els menors d'edat han d'anar acompanayts d'un adult.

 

Dia Internacional dels Museus (18 maig)

Sota el lema “Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició”, el DIM 2019 se centra en els nous papers que exerceixen dels museus com a actors actius en les seves comunitats. El paper dels museus en la societat està canviant. Els museus s'estan reinventant contínuament per ser encara més interactius, centrats en l'audiència, orientats a la comunitat, flexibles, adaptables i mòbils. S'han convertit en eixos culturals que funcionen com plataformes on la creativitat es combina amb el coneixement i on els visitants poden cocrear, compartir i interactuar.

L'objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l'intercanvi cultural, l'enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles

19/05/2019
Hora inici 11:00
Plaça de l'Església, s/n
Gratuït
Durada : 1 h i 30 min
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Tipus d'acte : Gimcana
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-03-2019 12:56