Tall d'un carril de la Nacional II per les tasques d'esporga a partir del dilluns 5 de novembre

Com a conseqüència dels treballs d'esporga de l'arbrat viari, a partir del dilluns 5 de novembre es tallarà la circulació d'un carril de la Nacional II en horari de 9 a 18 h, aproximadament. Segons les previsions, aquestes restriccions podrien durar dues setmanes.

Tot i que s’evitarà treballar a les hores punta, el tall d’un carril pot provocar cues en sentit Barcelona, fet que també pot afectar transports públics per carretera com l'autobús urbà C-19. Aquests treballs estan condicionats pel temps i, en cas de pluges fortes o ventades, no es podran dur a terme durant el calendari previst.

L’objectiu de la campanya d’esporga del Masnou és podar aquells arbres que ho requereixin per aconseguir una millora estètica i funcional, evitant quan sigui possible podes dràstiques que els debiliten i els fan més sensibles a plagues i malalties. Les tècniques d’esporga emprades s'adapten a les condicions de cada arbre en funció de l’espècie, la floració i la mida dels arbres i a les condicions de l’entorn considerant la proximitat a la calçada, la circulació dels vianants, la distància a les façanes o a les línies elèctriques i evitant que interfereixin en la visibilitat dels semàfors, la senyalització i l’enllumenat públic.

02/11/2018
Fins el 26/11/2018

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-11-2018 13:02