Lliurats els vals de la campanya "Queda't" i els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

Última revisió 14-01-2019 07:51
11/01/2019

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir, el 10 de gener, l'acte de lliurament dels deu vals per 300 euros de la campanya de promoció del comerç local "Queda't al Masnou". L’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, van entregar els guardons a les persones afortunades, que enguany han estat: Lluïsa Maria Masutier, Maria Teresa Rossell, Javier Torres, Enric García, Enric Cuevas, Rosa Mir, Julián Espeja, Glòria Puiggròs, Anna Maria Sánchez i Montserrat Gironella. 

A canvi de demostrar la compra en tres establiments diferents, es podia obtenir la bossa reciclable nadalenca pròpia de la campanya “Queda’t al Masnou” i participar en el sorteig de deu vals de compra. En total, s’han repartit prop de 5.000 bosses.

Can Rac, Matalasseria Grau i Mumokids, escollits els millors aparadors de Nadal

D'altra banda, durant la trobada també es van lliurar els premis del Concurs d’Aparadors de Nadal, que enguany ha batut records de participació, amb divuit comerços participants. Un total de 279 persones han fet saber quin era el seu preferit a través de la pàgina web municipal. En va resultar guanyador el de Can Rac, amb 107 vots; seguit de prop per la Matalasseria Grau, amb 105 vots. El tercer lloc va ser per a Mumokids, amb 67 vots.

A l'acte, alcalde i regidora van entregar als guanyadors unes cistelles de productes locals i, a més, se'ls podrà conèixer una mica més al proper número de la revista  El Masnou Viu.