Arrenca la Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 07-09-2018 14:17
19/05/2017

Aquest cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig arriba la divuitena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, al port esportiu, amb diverses propostes per a tots els públics. Per primer cop, la fira tindrà una durada de tres dies, començarà el divendres i s'allargarà durant tot el cap de setmana fins a darrera hora del diumenge. La mostra serà inaugurada oficialment dissabte al migdia, per l'alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, el diputat de Comerç, Isaac Albert, i la presidenta de la Federació, Concepción Frau.

La Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, i l'Ajuntament del Masnou, comptarà amb més d’una seixantena d’expositors, tant del municipi com dels voltants, que oferiran productes variats de roba, joguines, assegurances, alimentació i restauració. A més, els visitants podran gaudir de les diferents actuacions musicals a l'escenari així com també de tallers, una cercavila, una desfilada de moda, balls, tast de vins,... entre d'altres activitats que es duran a terme durant aquests dies.

Entre les novetats d'enguany també hi destaquen els concerts nocturns de divendres i dissabte, un sommelier que portarà a terme un tast de vins de la DO Alella, i una Ruta de Tapes a 1 €, que inclou el sorteig de tres lots de productes del Masnou entre les persones que complimentin un passaport, amb deu segells dels establiments gastronòmics de la Fira.

Més informació de la fira