Aturada per donar suport als encausats per l'1-O

Última revisió 13-02-2019 09:48
12/02/2019

L’Ajuntament del Masnou s’adhereix a les mobilitzacions per donar suport a les persones empresonades i encausades per la celebració del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 i per dur a terme altres accions favorables a l’autodeterminació de Catalunya.

L’alcalde, Jaume Oliveras, ha convocat aquest migdia una aturada de 5 minuts a diversos equipaments municipals. Davant l'Ajuntament, on s'han concentrat una seixantena de persones, Oliveras ha llegit el manifest “El judici de la vergonya”, consensuat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

A banda d’aquesta concentració, entitats com l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Òmnium Cultural i partits independentistes i favorables a l’autodeterminació han convocat altres mobilitzacions. Alguns dels actes previstos organitzats per entitats i partits són els següents:

 • Concentració davant l’Ajuntament del Masnou.
  Dimarts 12 de febrer, a les 19 hores.
   
 • Manifestació i inauguració del Casal de la Democràcia (Can Malet), on també es faran col·loquis de seguiment del judici.
  Dissabte 16 de febrer. Inici a les 12 hores, a la plaça de Ramón y Cajal. Recorregut de la manifestació: Plaça de Ramón y Cajal, av. de Joan XXIII, c. de Navarra, c. de Tomàs Vives, Can Malet.
   
 • Manifestació a Barcelona.
  Dissabte 16 de febrer, a les 17 hores. Inici: Plaça d’Espanya (Barcelona).

Concentració ciutadana al Masnou en suport a les persones encausades per l'1-O.
Concentració ciutadana al Masnou en suport a les persones encausades per l'1-O.