Aturar-se a observar és l'objectiu de 7 segundos de Pepe Jiménez

Última revisió 07-09-2018 14:17
29/05/2017

Vegeu l'àlbum de fotos

El divendres dia 26 de maig a les 19.30 h es va inaugurar l'exposició 7 segundos de Pepe Jiménez a la Casa de Cultura de Masnou. L’exposició que es pot visitar fins el 4 de juny, es la segona que l’artista inaugura en poc temps al municipi, ja que el passat mes d’abril va inaugurar Estupor a l'Espai Casinet.

Tot i exposar obres fetes amb tècniques diferents en cada una de les exposicions, en la primera s’exposen obres fetes amb la tècnica de la pintura i la vídeo-creació, i en la segona amb la tècnica de la fotografia, ambdues es complementen i estan dotades d'un fort contingut emocional per fer reflexionar al visitant. En aquest ocasió Jiménez reivindica que cal dedicar més temps a observar les obres d’art, cal observar-les en calma i alhora dedicar-se aquella estona a un mateix. Altres objectius perseguits per Jiménez a través totes les seves obres són: no perdre la frescor de l’instant, així com l’essencialitat de les coses. Li fascina el silenci en les imatges, i també el contrast d’una obra amb el seu entorn. En aquest sentit va agrair l’oportunitat de poder exposar a la Casa de la Cultura.

Pepe Jiménez, acompanyat de familiar i amics, va dirigir unes paraules al públic “el título de la exposición parte de una idea del artista conceptual John Baldessari, que señalaba que dedicamos escasos segundos de media a la contemplación de una obra de arte en una exposición. Me parece un interesante motivo de reflexión en un mundo que se mueve con una prisa excesiva”. Alhora va expressar l’esforç que sempre hi ha darrera la preparació d’una exposició i va tenir unes paraules d’agraïment per a tots els implicats “dos años de mucho trabajo, gracias”, va afirmar.

L’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat de la tinenta d’alcalde segona, Sílvia Folch, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, va felicitar de nou a l’artista per la seva aportació al municipi en unes setmanes culturalment molt intenses.

Inauguració 7 segundos de Pepe Jiménez
Inauguració 7 segundos de Pepe Jiménez