Avís: es reprèn la cita per renovar el DNI al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
21/03/2018

L'equip de DNI mòbil de la Policia Nacional encarregat de desplaçar-se al Masnou per a la renovació de DNI tornarà a oferir aquest servei a partir del proper 3 d’abril. Les persones interessades podran demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC, carrer de Roger de Flor, 23), a partir de les 8.30 h. Les renovacions es faran el dia 10 d’abril a l’edifici d'Els Vienesos (carrer de la Segarra, 12), de les 9 a les 12.30 hores, i les recollides seran el 16 d’abril al mateix equipament.

Les cites són limitades i es donaran a la gent gran i a les persones amb dificultat de mobilitat; si no s’exhaureixen, es donaran a la resta de persones interessades per ordre d’arribada. A més, només es donaran dues cites per persona, i tindran prioritat les persones empadronades al municipi, que s’hauran d’acreditar amb el DNI original.

Aquest servei es va suspendre el mes d’octubre de 2017, quan la comissaria va comunicar que deixava de prestar-lo temporalment per motius de seguretat i que únicament atendria malalts que per mobilitat no es poguessin desplaçar a les seves dependències. A partir d’ara, es tornarà a oferir de manera regular i s’informarà la ciutadania de les dates pels canals habituals de comunicació, com s'havia fet abans de suspendre'l.