Celebrada al Masnou la cinquena prova del Circuit 3√?3 de la Federació Catalana de Basquetbol

Última revisió 24-07-2018 17:42
01/06/2018

El Masnou va ser la seu de la cinquena prova del Circuit 3√?3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), el dissabte 9 de juny a l'avinguda del Maresme, a l'altura de la Nimfa. Durant la jornada, es van disputar partits de totes les categories (mini, infantil, cadet, júnior i sènior, tant masculí com femení). L'Ajuntament i l'entitat esportiva El Masnou Basquetbol van col¬∑laborar en l'organització de la jornada i el muntatge de la infraestructura necessària. L'alcalde, Jaume Oliveras, va assistir-hi com a espectador de diversos partits.

El Circuit 3√?3 FCBQ és un nou projecte impulsat per la FCBQ que ha arrencat aquest 2018 amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3√?3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. En la seva primera edició, el circuit compta amb un total de deu seus, entre les quals es troba la del Masnou. L'equip guanyador de cada categoria jugarà la final del circuit del proper 25 d'agost. En categoria sènior masculina, l'equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les deu proves accedirà al Challenger de Berlín (a final d'agost de 2018), classificatori per al World Tour FIBA. A les categories júnior i sènior, el rànquing serà puntuable per al Circuit FIBA 3√?3. Vegeu l'àlbum de fotografies de la jornada.

Durant el mateix cap de setmana també van tenir lloc altres activitats de caire cultural, com la inauguració de l'exposició de pintures del masnoví Sergi Gonz√°lez "El meu mar"; el Festival de Teatre de Primavera de l'Associació La Teatral a l'Espai Escènic amb les representacions  La Por, del grup Actualitza Teatre; Trapella news, de Trapelles i A l'Insti, de Galactus, així com la Nit de Festa a la Fresca al Masnou Alt, organitzada des de Luz del Alba i l'Associació de Ve√Įns i Ve√Įnes del Masnou Alt, que va incloure actuacions, sopar de germanor i discoteca mòbil.