Continuen les signatures de convenis amb diverses entitats

Última revisió 07-09-2018 14:17
03/05/2017

Aquest matí s’han materialitzat els convenis, que van quedar pendents per signar la setmana passada per motius d’agenda, amb les associacions que rebran l'ajut municipal per poder dur a terme la seva activitat emmarcada dins les àrees de Cultura, Ensenyament i Salut Pública. En aquesta ocasió s’han signat convenis amb els següents centre educatius: l’ Institut Maremar, l’ Escola Sagrada Família, l’ Escola Bergantí i l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou.

Aquests convenis d’ensenyament se sumen als ja signats el passat dia 27 d’abril amb d’altres centres i entitats educatives de la vila, en contret amb: l’ Institut Mediterrània, Les Escolàpies, l’ Escola Lluís Millet, l’ Escola Marinada, l’ Escola Ocata, l’ Escola Rosa Sensat i l’ Escola Ferrer i Guàrdia. Es destinen un total de 58.500 euros al suport en forma d’ajuts a activitats escolars i educatives.

També el mes passat es van signar els convenis amb l'Associació de Defensa dels Animals del Masnou (ADAM), l’Associació Blancdeguix, Agrupació Sardanista, Akonga, Cor Scandicus, Associació UNESCO del Masnou, i la Colla de Geganters.

En resum, els convenis signats per les àrees de Cultura, Ensenyament i Salut Pública sumen un total de 132.500 euros en forma d’ajuts.

Signatura conveni amb entitats
Signatura conveni amb entitats