Disputat un campionat de vòlei a la platja d'Ocata

Última revisió 07-09-2018 14:18
09/08/2017

La platja d'Ocata va acollir, el cap de setmana del 5 i 6 d'agost, la sisena prova del circuit de vòlei platja Svatour, que va comptar amb gairebé 380 participants i 28 pistes de joc. El regidor d'Esports, Jordi Matas, va assistir al lliurament de premis.

El dissabte es van disputar les categories masculina i femenina, i 14 dels participants eren del Masnou. En la categoria masculina, va guanyar la parella formada pel masnoví Pol Vila i Pol Estalella. El segon lloc va ser per a la parella francesa Sebastien i la tercera posició va ser per a la parella veterana formada per Sergi Ten i Guillem Albertí, diverses vegades campions de Catalunya. Pel que fa a la categoria femenina, va guanyar la parella Melnyk-Banqué en una final llarga amb la parella Selent-Zsifri, que va quedar en segona posició. El tercer lloc va ser per a la parella Pallarés-Sacripante, que es va imposar a la parella Del Palacio-Garmendia.

Diumenge va ser el torn per a la competició de la categoria mixta, en què van participar una vuitantena de parelles. La disputada final va tenir com a guanyadora la parella més jove, formada per Orgaz-Bonet. La segona posició va ser per a la parella Pallarés-Corbo; en tercer lloc, va quedar la parella Torras-Llasera, i, en quart lloc, la parella Saló-Estalella.