El 'Circ d'hivern' estrena la temporada de l'Espai Escènic

Última revisió 15-01-2019 10:33
14/01/2019

Tal com ho va fer el mateix 1 de gener el Concert de Cap d'Any de la JOCEM, aquest darrer cap de setmana el Circ d'hivern, del col·lectiu LACAM, ha continuat estrenant la temporada estable a l'Espai Escènic, que s'estendrà fins al mes de març amb una programació variada per a tots els gustos.

Dissabte 12 i diumenge 13 de gener, l'espectacle d'aquest col·lectiu d'artistes del Masnou va fer gaudir a petits i grans del món del circ, una proposta escènica ja consolidada en la programació que cada any s'enceta a la sala municipal.

L’èxit teatral del moment a l’Espai Escènic
A més d’haver aconseguit el Premi Butaca en l’última edició al millor espectacle de petit format, millor text teatral, millor direcció i millor actor, a l’espectacle A.K.A. - Also Known As se li reconeix el mèrit d’haver connectat amb un gran nombre d’adolescents d’arreu de Catalunya, alhora que entusiasma els adults. Durant la representació, el públic esdevé còmplice i jutge de la història del Carles, un jove de 15 anys que ha d’assumir alguns esdeveniments fonamentals per a la construcció de la seva identitat i la seva concepció del món. El text és obra del dramaturg Daniel J. Meyer, amb direcció de Montse Rodríguez Clusella i la interpretació d’Albert Salazar.

A.K.A. - Also Known As és una de les apostes de teatre professional de l’Espai Escènic Ca n’Humet per al primer trimestre, on es representarà el diumenge 10 de febrer. Igualment destacada, dins del cicle de Teatre Familiar, és la proposta d’Engruna Teatre, Loops, que posa sobre l’escenari la contraposició de dos personatges que, malgrat les diferències, acabaran trobant-se. Serà el diumenge 27 de gener.

La programació de la sala municipal fins al mes de març es complementa amb Sàpiens, producció de la sala Flyhard (10 de març). Sergi Belbel dirigeix els actors Enric Cambray i la televisiva Mireia Portas en una intriga política que vol desvetllar molts secrets de la nostra espècie. Dins el Teatre Familiar s’han programat els muntatges Laika, de Xirriquiteula Teatre (24 de febrer); Clinc!, de la companyia del masnoví Pep Bou (17 de març), i Libèl·lula, de Toti Toronell (24 de març).

Entrades:

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al portal comercial www.quedat.cat o a la taquilla de l’Espai Escènic una hora abans de cada espectacle.