El Masnou entra en plena Festa Major

Última revisió 07-09-2018 14:18
28/06/2017

Àlbum de fotografies de la Festa Major 2017 ( s'anirà actualitzant diàriament)

Un cop es veuen engalanats carrers com el de Sant Rafael (a les 10 h se’n farà la inauguració amb un esmorzar dedicat a la promoció del porró), el Masnou entra en plena Festa Major. La del 28 de juny és una nit especial per als masnovins i masnovines, que, quan arriba el vespre, comencen a baixar cap a la platja a esperar el castell de focs d’artifici. Enguany, l’espectacle canvia de companyia pirotècnica i anirà a càrrec de Pirotècnia Garcia, l’encarregada de realitzar any rere any l’espectacle de la Companyia del Foc durant el Festival Ple de Riure.

Mentre la platja d’Ocata no s’il·lumina amb els focs d’artifici, per tal que l’espera sigui més amena, les havaneres d’Els Cremats escalfaran els motors. També ho faran els participants del correfoc juvenil, que seran els encarregats d’il·luminar els carrers de la vila amb les espurnes i recordar amb els espetecs que el Masnou està de Festa Major.

Després de l’espectacle pirotècnic, l’animació de la nit anirà a càrrec del grup Di-versiones, un espectacle per a tots els públics que amenitzarà la revetlla de Sant Pere tal com ho va fer l’any 2015, amb l’objectiu de “passar-ho bé i fer-ho passar bé”. Di-versiones oferirà “ritmes desenfadats i de karaoke popular, una barreja d’himnes dels anys 60, 70 i 80 amb pinzellades de les cançons de ràdio fórmula dels últims anys”. Finalment, el DJ Guille Milkyway, responsable de la banda La Casa Azul, tornarà a tancar una nit de Festa Major al Masnou, tal com ho va fer la nit del pregó de l’any passat.

Activitat amb canvi de dia:

Recreació de la llotja de peix de Montgat. Es farà avui dia 28, a les 18 h a la plaça d'Ocata

Trobareu tota la informació sobre la Festa Major 2017 aquí.