El parc de 'skate', de reestrena

Última revisió 29-01-2019 08:20
28/01/2019

El parc de skate de l’avinguda de Pau Casals ja és ple de patinadors des que divendres, 25 de gener, es va obrir de nou al públic una vegada finalitzades les obres d’ampliació i restauració. L’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat pels regidors Sílvia Folch, Ricard Plana i Neus Tallada, va visitar el nou equipament, que continua tenint la mateixa superfície, però incorpora nous elements per practicar-hi diferents disciplines d’aquest esport urbà, aptes per a la pràctica del monopatí, però també de bicicletes BMX, patinets i patins. A més, s'han restaurat el paviment i altres peces de la instal·lació original.

El nou equipament dona resposta a les demandes que feia temps que un grup de joves patinadors feien a l’Ajuntament. De fet, personal tècnic de l’Ajuntament encarregat del projecte ha comptat amb l’opinió d’usuaris habituals d'aquest parc per assegurar-se que tant la restauració com els nous elements compleixen les necessitats dels aficionats a aquest tipus d’esports. En total, la inversió d’aquesta actuació ha estat de 48.000 euros (IVA inclòs). 
 

Altres intervencions al municipi

Aquesta mateixa setmana de gener han estat altres les obres que han finalitzat, o bé que estan a punt de fer-ho, i que l’alcalde, acompanyat per diferents membres de l’Equip de Govern, ha profitat per visitar. 

  • Urbanització d’un tram del carrer de Silveri Fàbregas

Ja han acabat les obres d’urbanització del carrer de Silveri Fàbregas en el tram comprès entre l’avinguda de Pau Casals i la prolongació del passeig de Romà Fabra del Masnou. Fins ara, era un carrer de sorra. 

A més de les obres de pavimentació del carrer, se n'ha renovat i ampliat la vorera. També s’hi ha plantat una línia d’arbres, s’hi ha instal·lat un nou col·lector i se n’ha renovat la instal·lació de l’enllumenat amb tres nous punts de llum. El cost d’aquesta obra ha estat de prop de 52.000 euros (IVA inclòs). 

  • Millores al local d’ESQUIMA

D’altra banda, el local que l’Ajuntament té cedit a ESQUIMA, una entitat que treballa a favor de la integració de les persones amb problemes de salut mental en la societat, ha tingut diverses intervencions de millora. D’una banda, s’hi ha instal·at una nova climatització i, a més, s’hi ha fet una petita cuina on les persones usuàries podran dur a terme tallers relacionats amb aquesta matèria. Properament, és previst pintar una part de l’interior del local.