El visitants gaudeixen un dia més de la Fira Comercial i Gastronòmica

Última revisió 07-09-2018 14:17
22/05/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de l'acte

El cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig , el Port Esportiu va acollir la 18a edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, organitzada per la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, i l'Ajuntament del Masnou. Per primer cop, la fira va tenir una durada de tres dies, va començar el divendres i es va allargar durant tot el cap de setmana fins a darrera hora del diumenge. La mostra va ser inaugurada oficialment dissabte al migdia, per l'alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, el diputat de Comerç, Isaac Albert, i la presidenta de la Federació, Concepción Frau. També hi van assistir diversos regidors del consistori.

La fira va comptar amb més d’una seixantena d’expositors, tant del municipi com dels voltants, que oferien productes variats de roba, joguines, assegurances, alimentació i restauració. A més, els visitants van poder gaudir de les diferents actuacions musicals a l'escenari així com també de tallers, un cercavila, una desfilada de moda, balls, tast de vins,... entre d'altres activitats.
Entre les novetats d'enguany també hi destacaven els concerts nocturns de divendres i dissabte, un sommelier que ha portat a terme un tast de vins de la DO Alella, i una Ruta de Tapes a 1 €, que incloïa el sorteig de tres lots de productes del Masnou entre les persones que complimentessin un passaport, amb deu segells dels establiments gastronòmics de la fira.

Les guanyadores del sorteig van ser:

1r premi (un lot de producte del Masnou valorats el 150 euros): Sílvia Sotillos
2n premi (un lot de producte del Masnou valorats el 100 euros): Carme Gil
3r premi (un lot de producte del Masnou valorats el 50 euros): Mònica Jiménez

Segons l’organització, la fira va comptar amb un total de 20.000 visitants, aproximadament 5.000 més que l’edició anterior.

Celebració Fira Comercial i Gastronòmica 2017
Celebració Fira Comercial i Gastronòmica 2017