Els nens i nenes ja gaudeixen dels nous jocs infantils instal·lats a diferents indrets del Masnou

Última revisió 26-07-2018 13:04
13/07/2018

Ja s’han obert els nous jocs infantils que s’han instal·lat a diversos espais del Masnou. En concret, els últims que s’han renovat són els situats a la plaça del Mercat Vell i als carrers de Torrent Umbert i de la Pollacra Gol·leta Constança.

Si bé en aquests dos últims carrers s’han renovat els jocs que hi havia, la plaça del Mercat Vell estrena àrea de jocs, ja que no en tenia. Els nens i nenes han guanyat, doncs, un noi espai al centre de la vila on poder jugar. Ara hi poden gaudir d’una estructura múltiple instal·lada sobre un paviment amortidor de color verd llampant. Consta d’un gronxador i diferents elements que estimulen el joc en grup d’infants d’entre 3 i 12 anys alhora que estimulen aptituds com l’equilibri i la força. L’Ajuntament ha invertit 24.593 euros en la creació d’aquest parc infantil.

La zona de jocs del carrer de Torrent Umbert (9.140 euros) s’ha renovat instal·lant-hi un multijoc modular destinat a infants de 2 a 5 anys. A l'espai de Pollacra Gol·leta Constança (27.721 euros) Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova àrea de jocs de la plaça del Mercat Vell.el multijoc modular serà per a infants de 5 a 12 anys, a més d'un gronxador amb seient de cistella grupal per a infants de 3 a 12 anys.

Aquestes actuacions se sumen a les endegades al 2016, quan es van renovar els jocs infantils de la plaça de Ramón y Cajal, la plaça d'Espanya, la zona de jocs del carrer del Pintor Domènech Farré i els jocs dels jardins del Mil•lenari, a més dels que es troben dins dels centres educatius. Altres actuacions destacades en aquest àmbit  que s’han obert al públic recentment són la nova zona de jocs i aventures, de grans dimensions, del parc de Vallmora o la renovació dels jocs als jardins de Can Targa. Renovar i millorar les zones d’esbarjo infantil en parcs i places, tenint en compte especialment la seguretat, és la línia número 132 del Pla d'actuació municipal (PAM) per a aquest mandat.

Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova àrea de jocs de la plaça del Mercat Vell.

Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova àrea de jocs de la plaça del Mercat Vell.
Nens i nenes del casal de Blancdeguix gaudeixen de la nova àrea de jocs de la plaça del Mercat Vell.