En marxa la renovació dels jocs infantils en diversos espais de la vila

Última revisió 07-05-2018 10:30
27/04/2018

Ja estan en marxa les obres per renovar els jocs infantils ubicats als jardins de Can Targa, al Mercat Vell i als carrers del Torrent Umbert i de la Pollacra Gol·leta Constança. Està previst que les obres durin unes cinc setmanes i que finalitzin entre la primera i la segona setmana de maig. El cost total de les quatre àrees que es renovaran és de prop de 104.000 euros (IVA inclòs).

La renovació dels jardins de Can Targa (42.761 euros) inclourà una estructura que combinarà dues torres de fusta amb d'altres elements, com un pont penjant, una xarxa inclinada o un tobogan. Pel que fa al Mercat Vell (24.593 euros), es tracta d'una estructura múltiple que permetrà el joc de fins a deu infants alhora i es compon de diferents elements que estimulen el joc grupal de nens i nenes entre els 3 i els 12 anys. A més, també s'hi instal·larà un gronxador i un paviment amortidor. Quant a la renovació de l’espai de Torrent Umbert (9.140 euros), es tracta d'un multijoc modular destinat a infants de 2 a 5 anys i, a l'espai de Pollacra Gol·leta Constança (27.721 euros), el multijoc modular serà per a infants de 5 a 12 anys, a més d'un gronxador amb seient de cistella grupal per a infants de 3 a 12 anys.

Aquestes actuacions se sumen a les endegades al 2016, quan es van renovar els jocs infantils de la plaça de Ramón y Cajal, la plaça d'Espanya, la zona de jocs del carrer del Pintor Domènech Farré i els jocs dels jardins del Mil·lenari, a més dels que es troben dins dels centres educatius. Renovar i millorar les zones d’esbarjo infantil en parcs i places, tenint en compte especialment la seguretat, és la línia número 132 del Pla d'actuació municipal (PAM) per a aquest mandat.