Esport, integració i solidaritat, aquest cap de setmana al Masnou

Última revisió 24-07-2018 19:42
09/07/2018


El Masnou ha acollit, aquest cap de setmana, dos esdeveniments que, a partir de la pràctica esportiva, promouen valors com la integració social i la solidaritat. Es tracta del Torneig de Futbol Sala Down Catalunya, que va tenir lloc al pavelló d’esports dissabte al matí, i del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzat per l’Ajuntament a la piscina municipal.

El torneig de futbol sala va aplegar unes seixanta persones d’equips mixtos, formats per jugadors i jugadores amb síndrome de Down i sense provinents de municipis de les comarques de Barcelona i Tarragona. És el setè cop que el Masnou acull aquest campionat, que pretén trencar barreres i estereotips i demostrar que tothom pot jugar a futbol i passar-s’ho d’allò més bé. Ha estat organitzat per la Coordinadora Down Catalunya i el Club Atlètic Masnou, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El consistori també ha organitzat aquest cap de setmana la jornada local del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. És una iniciativa que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya des de fa 25 anys per recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia  que no té cura. A la piscina municipal, una vintena de nedadors i nedadores es van mullar per aquesta causa. No va ser l’única piscina de la vila que s’hi va solidaritzar, ja que altres persones també es van mullar per l’esclerosi múltiple al Club Nàutic el Masnou.

Torneig de futbol sala Down Catalunya.
Torneig de futbol sala Down Catalunya.