Finalitza amb èxit la Setmana Potter al Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/11/2017

Vegeu les fotografies de la Setmana Potter

Entre el 23 i el 26 de novembre, al Masnou es va commemorar el vintè aniversari de la publicació del primer llibre de J. K. Rowling, Harry Potter i la pedra filosofal, que va convertir el personatge de Harry Potter en l'heroi d'una generació de lectors. De la mà de l'Associació Juvenil de Teatre del Masnou (AJTEM), els participants a la Setmana Potter van poder gaudir d'una programació farcida d'activitats vinculades al món de la màgia per a tots el públics.

L'espectacle Màgia júnior, del Mag Marín, que va omplir de gom a gom l'Espai Escènic Ca n'Humet, va ser una de les activitats que va cloure la setmana dedicada a Harry Potter. Al llarg dels dies de celebració, s'havien programat diverses activitats vinculades a l'univers màgic de Potter: una gimcana, una lectura dramatitzada d'un conte, la presentació d'un llibre, un documental, un concert..., fins i tot un sopar que va convertir l'Espai de Trobada de Ca n'Humet en el gran menjador de Hogwarts.

Per poc no es va aconseguir batre el rècord Guinness del major nombre de gent disfressada de Harry Potter, una activitat que va comptar amb la col·laboració de les escoles del municipi i amb més de 400 infants disfressats. D'altra banda, es va haver de suspendre l'activitat que volia convertir el parc del Llac en un túnel del terror, per previsió de mal temps.

Durant la Setmana Potter, també hi va haver altres activitats que van complementar la celebració de l'efemèride, com una fira, tallers, un torneig de Quidditch Muggle i una escape room.

A més, per implicar la població i els diferents sectors del municipi, també es van convocar dos concursos: l'un, per engalanar els balcons de les cases i, l'altre, per als aparadors dels comerços del Masnou.

El punt de partida d'aquesta setmana dedicada a l'univers màgic de Harry Potter va ser el musical de l'AJTEM sobre aquest personatge de J. K. Rowling. Durant aquests dies de celebració, també es va realitzar un càsting per triar-ne els participants.