Homenatge al Club Patinatge El Masnou

Última revisió 07-09-2018 14:17
01/06/2017

Ahir dimecres 31 de maig a les 20 h, l’alcalde Jaume Oliveras, i el regidor d’Esports, Jordi Matas, van rebre el grup de xou i el quartet del Club Patinatge El Masnou a la sala capitular, en reconeixement de la seva trajectòria esportiva. Les autoritats van felicitar les patinadores, l’entrenador, Jaume Pons, i la coreògrafa, Anna Domènech, i els van lliurar un obsequi. També van assistir a l’acte el president del Club Patinatge, Artur Pasqual, i d’altres membres del consistori.

El grup Gran Xou patinatge el Masnou va ser format l’any 2000 i està constituït per 24 patinadores d’ entre 13 i 20 anys (nivells d’iniciació B a categories). El grup, que ha estat present a nombroses competicions arreu del país i Europa (Portugal, França, Itàlia, ...) compta amb un extens palmarès. L’any 2016 va quedar primer al Campionat de Barcelona celebrat a Vic, i l’any 2017 també primer al Campionat de Barcelona (La Dictadura del cos, Body’s dictatorship). Val a dir que, des dels seus inicis, el grup ha estat repetidament guanyador del campionat de Barcelona. També va conquerir podis elevats fora d’Europa, quedant, per exemple, segon al Campionat Mundial celebrat a Kaohsiung (Taiwan Xina), l’any 2009.

El quartet Patinatge El Masnou va començar l’any 2013, ara fa cinc anys. Enguany l’equip està format per quatre patinadores que alhora formen part del grup anterior. Entre d’altres fites, ha estat primer al Campionat de Catalunya celebrat aquest any a Girona (Programa: La poma de la discòrdia. Frase: Dones orgulloses i supèrbies, perfectes i envejoses lluiten per ser considerades la més bella. Ofereixen amor, poder, saviesa...però l'ambició conduirà a la victòria?).

Homenatge Club Patinatge El Masnou
Homenatge Club Patinatge El Masnou