Ja es pot consultar el cens electoral del Masnou al web municipal

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/12/2017

A partir del 13 de desembre, la ciutadania del Masnou pot consultar el cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 21 de desembre al web municipal mitjançant el formulari següent. El formulari facilita als masnovins i masnovines la mesa i el col·legi electoral on els toca anar a votar, i es pot consultar fins al mateix dia de les eleccions. La consulta també es pot fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

El cens electoral inclou les persones de nacionalitat espanyola majors de divuit anys el dia 21 de desembre, empadronades abans del 28 de juliol d'aquest any a qualsevol municipi de Catalunya. També poden votar els ciutadans i ciutadanes espanyols residents a l'estranger que hagin tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu.

Les persones no empadronades al Masnou i que necessitin informació disposen del telèfon de consulta del cens electoral de l'Institut Nacional d'Estadística (INE): 901 101 900.

A més, es pot consultar la relació de locals electorals i meses per a les eleccions al Parlament de Catalunya 2017, que ha patit algun canvi respecte al 2016.