Ja podeu veure el vídeo que recull els millors moments de la 🔥Festa Major de Sant Pere 2018🔥

Última revisió 24-07-2018 20:01
01/07/2018

La Festa Major de Sant Pere 2018 es va celebrar entre el 27 de juny i l'1 de juliol i la sensació que n'ha quedat és clarament positiva. L'Ajuntament i la Comissió de Festes han posat en valor l'elevada participació que es va poder veure en gairebé tots els actes, així com la implicació de totes les entitats. Prova gràfica d'això és el vídeo que, per primer cop, ha recollit els millors moments de la Festa Major i que ja es pot veure al canal de l'Ajuntament al Youtube. La peça audiovisual és obra del jove masnoví Nico Cook.

La Festa Major va comptar amb una setantena d'actes de tot tipus, en què van destacar el castell de focs, que va deixar novament admirat el públic. I és que la bona acollida dels masnovins i masnovines ha estat ben present en totes les activitats, però, especialment, a les que han estat una novetat d'aquesta edició, com el Tobogan infinit, de més de 100 metres de llargària, una activitat de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, per on van passar prop de 500 persones lliscant per una rampa gegant. Les Happy Foodtrucks també van ser molt ben valorades i el seu èxit ha fet plantejar si la plaça dels Països Catalans és el lloc més idoni per a les properes edicions.

La fira d’atraccions va arribar renovada després de les crítiques de l’any passat. L’afluència de públic s’hi va veure incrementada, en especial el dia que es va realitzar l’activitat de les bombolles gegants, a la plaça de Ramón y Cajal (amb la participació de 230 infants). També el trenet va ajudar que la gent hi anés.

Tot i que les diferents obres que estan en marxa al municipi van causar una mica d'entrebancs durant aquests dies de tanta efervescència als carrers (sobretot pels canvis de recorreguts d'algunes de les activitats), es va viure un molt bon ambient de Festa Major i així ho han confirmat les persones responsables de vetllar per la seguretat de la festa, que han dit que ha estat molt tranquil·la respecte als altres anys, sense incidències destacables.

Per a les edicions que vindran, la Comissió de Festes es planteja dur a terme accions per potenciar l'engalament dels carrers durant aquestes dates, així com que el fil conductor de la Festa Major tingui continuïtat al llarg de tots els dies de la celebració i reforçar la implicació ciutadana a través dels centres educatius, treballant-hi, per exemple, la història de les nimfes, perquè els nens i nenes es facin seva la Festa Major del Masnou. Enguany, també es va donar continuïtat al lema "Terra, mar i foc" i es va coronar a la nimfa del foc.

En conclusió, l'equip format per la ciutadania, les entitats i la Comissió de Festes ha funcionat més que bé i això s'ha evidenciat amb una valoració molt positiva d'aquesta Festa Major, mèrit d'aquest equip format per tots plegats.