La revetlla de Sant Joan al Masnou

Última revisió 26-07-2018 09:00
22/06/2018

La nit del 23 de juny, les fogueres il·luminen els sopars amb la família o els amics, mentre es menja coca o es tiren petards. La nit més curta de l’any celebra la festa de Sant Joan (24 de juny) i, com no podria ser d’una altra manera, el Masnou s’omplirà de fonts de llum, petards i focs d’artifici per celebrar una revetlla que servirà per escalfar els motors per a la imminent arribada de la Festa Major del municipi, que tindrà el tret de sortida només quatre dies més tard. Aquestes dues commemoracions donaran la benvinguda a l’estiu, l’època en què el municipi bullirà ple de propostes per als masnovins i masnovines.

Els jardins de Can Malet acolliran l’arribada de la Flama del Canigó, de la mà de diversos atletes voluntaris. Des d’allà, una cercavila conduirà fins a dues de les revetlles que tindran lloc al municipi: la que se celebrarà a la plaça de Ramón y Cajal i la de l’esplanada de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, on s’encendran les fogueres amb la Flama.

Programa d'actes:

A partir de les 20.30 h als Jardins de Can Malet: Arribada de la Flama del Canigó

A continuació:

  • Cercavila fins a les revetlles de la plaça de Ramón y Cajal (el Masnou Alt) i de l’esplanada de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil
  • Encesa de les fogueres a les revetlles

Ho organitzen: Ajuntament del Masnou, Assemblea Nacional Catalana (ANC), Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt, Luz del Alba, Atabalats del Masnou, Colla de Diables del Masnou, Colla de Geganters del Masnou, Flama del Masnou, Òmnium Cultural i Protecció Civil.

Recomanacions: