L'Espai Escènic omple amb el darrer espectacle de teatre familiar

Última revisió 30-01-2019 07:51
29/01/2019

La proposta de teatre familiar Loops, d’Engruna Teatre, representada el darrer cap de setmana a Ca n’Humet, va tenir molt bona acollida de públic. Més de 170 espectadors van poder passar una bona estona amb un espectacle que reflexiona sobre el cicle de la vida i l’alternança de les estacions. Durant el muntatge, s’utilitzen molts recursos escenogràfics, com titelles, música o decorats que es transformen, i, al final, els infants assistents van poder interactuar amb alguns dels titelles protagonistes.

Loops, que posa sobre l’escenari la contraposició de dos personatges que, malgrat les diferències, acabaran trobant-se, és un relat sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat i l’herència.

‘A.K.A. - Also Known As’ esgota les entrades anticipades

A.K.A. - Also Known As, una de les apostes de teatre professional de l’Espai Escènic Ca n’Humet per al primer trimestre (es representarà el diumenge 10 de febrer), ha esgotat les entrades anticipades, que estaven a la venda al portal comercial www.quedat.cat. El mateix dia de la representació, es posaran a la venda 30 entrades a taquilla.

A més d’haver aconseguit el Premi Butaca en l’última edició al millor espectacle de petit format, millor text teatral, millor direcció i millor actor, a l’espectacle A.K.A. - Also Known As se li reconeix el mèrit d’haver connectat amb un gran nombre d’adolescents d’arreu de Catalunya, alhora que entusiasma els adults. Durant la representació, el públic esdevé còmplice i jutge de la història d’en Carles, un jove de 15 anys que ha d’assumir alguns esdeveniments fonamentals per a la construcció de la seva identitat i la seva concepció del món. El text és obra del dramaturg Daniel J. Meyer, amb direcció de Montse Rodríguez Clusella i la interpretació d’Albert Salazar.