Més de 1000 persones participen a la Caminada dels tres pobles

Última revisió 07-09-2018 14:17
08/05/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies de la caminada

La dotzena edició de la Caminada dels Tres Pobles, celebrada el diumenge 7 de maig, va comptar amb un total de 1.020 persones de les tres poblacions organitzadores. El Masnou va comptar amb 636 persones participants.

L'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, i l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, van fer la caminada en companyia dels participants. També van ser-hi presents els regidors delegats d'Esports de les tres poblacions, Jordi Matas, regidor del Masnou, Jordi Casanovas, regidor de Teià, i Glòria Mans, regidora d'Alella.

Al Masnou, un assolellat dia va donar la sortida a les 9 h, des de la plaça de Ramón y Cajal, i el grup a mig camí es va trobar amb els grups d'Alella i Teià. Els participants van passar per diferents punts, des dels quals van poder gaudir de tota la riquesa de l'entorn, fins arribar al CAT-Cella Vinària, on totes les persones participants van gaudir d'un entrepà i una ampolleta d'aigua.

Des de l'organització, s'ha volgut reconèixer la tasca de la Policia Local, els vigilants cívics, el grup La Pau per coordinar la cobertura sanitària, i la brigada municipal, els quals van vetllar per tal que l'activitat fos un èxit. També es valora molt positivament la trobada, que s'ha mantingut dins la previsió d'assistència que en fan any rere any. En concret, es calcula que participin un mínim del 70% del total de les inscripció gratuïtes realitzades. Enguany, han participat el 76%.

A més, també es va comptar amb la col·laboració d'entitats de totes tres poblacions, com ara el grup de senderisme d' Alella Peus a Terra, l'Associació dels trabucaires del Vi d'Alella, l'ADF Teià, el Club Excursionista de Teià, el club de patinatge de Teià, Caprabo Supermercats, Club Atlètic El Masnou, el Club de Patinatge El Masnou, Cella Vinaria i Alella DO.

Imatge de la caminada dels 3 pobles 2017
Imatge de la caminada dels 3 pobles 2017