Mourad El Bannouri i Jekaterina Patjuk guanyen la 38a Sant Silvestre

Última revisió 07-09-2018 14:18
27/12/2017

La 38 edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya, va tenir com a guanyadors el marroquí Mourad El Bannouri, en la categoria masculina, i l'estoniana Jekaterina Patjuk, en la categoria femenina. Organitzada per l'Ajuntament del Masnou i el club La Sansi, la competició va tenir lloc el dimarts 26 de desembre, al llarg d'un recorregut de 5 quilòmetres pel port i el passeig Marítim. A l'edició d'enguany s'hi van inscriure 2.020 corredors, 1.770 dels quals van arribar a la meta.

La del Masnou és l'única Sant Silvestre per a dones del calendari espanyol i, a més de les curses per a adults, inclou curses per a menors. A les curses, hi van participar atletes de vuit països diferents. El més ràpid en la categoria masculina va ser el marroquí Mourad El Bannouri, que va acabar el recorregut en 14' 11", seguit de prop per El Jaafari. Leton Dimirijs va tancar el podi masculí. A la cursa femenina, la victòria va ser per a Jekaterina Patjuk, d'Estònia, amb una marca de 16' 48", per davant de Sara Loehr i Kitjia Valtere.