Noves jardineres al passeig marítim

Última revisió 07-09-2018 14:18
05/07/2017

Avui ha finalitzat la substitució de les jardineres de les palmeres del passeig marítim per unes de noves, en el tram comprès entre el pas soterrat de l’estació de tren d’ Ocata i el pas soterrat ubicat a l’altura del Club Nàutic”. En total s’han col·locat un total de 17 jardineres, que han estat fabricades en xapa de ferro, per un cost de 9.873 euros. Les noves jardineres substitueixen a les antigues de fusta que ja estaven deteriorades.

La brigada municipal ha retirat les antigues jardineres de fusta, i part del pa d’arrel de cada unes de les palmeres. També ha pintat les jardineres amb pintura d’imprimació antioxidant, i han aplicat una capa final de pintura que imita el color de l’òxid.

Aprofitant que es renovava una part del mobiliari de la zona, l’Ajuntament ha portat a terme altres feines de manteniment i millora des del passat 26 de juny, quan va iniciar l’actuació: ha repintat els bancs que hi ha en aquest tram del passeig; ha repintat de nou el pas soterrat de l’estació d’ Ocata, que ja havia estat pintat a principis d’estiu com la resta de passos soterrats; i finalment, ha millorat la il·luminació d’aquest mateix pas soterrat, més el de Capitans Comellas.

Jardineres noves al passeig marítim
Jardineres noves al passeig marítim