Tallers gratuïts per als comerços del municipi

Última revisió 25-10-2018 10:31
23/10/2018

A final d’octubre, l’Ajuntament encetarà un programa adreçat als comerços del municipi que tindrà com a objectiu impulsar els productes i consolidar la digitalització dels negocis. S’oferiran quatre tallers i una visita comercial guiada a Reus. Cal inscripció prèvia a totes les activitats.

Durant les sessions, es facilitaran eines que permetin consolidar els negocis als comerciants, tant des del punt de vista de la imatge externa (aparadors, tècniques de venda innovadores…) com per millorar la comercialització dels productes fent ús de les xarxes socials i altres tècniques que explicaran experts en la matèria. Els tallers programats versaran sobre com fer les fotografies comercials i editar-les amb el telèfon mòbil, com muntar un aparador de Nadal, com comunicar a les xarxes socials i com vendre més a través de la imatge i l’exposició.

Alhora, i amb l’objectiu de conèixer altres iniciatives d’èxit, s’ha programat una visita guiada pels comerços de Reus, per conèixer de més a prop el comerç de proximitat d’aquest municipi i com ha encaixat dins les diferents estructures comercials d’aquesta ciutat.

Sessions programades:


 

Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia
Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia