Tot a punt per a la festa d'inauguració dels nous jocs del parc de Vallmora

Última revisió 24-07-2018 17:42
08/06/2018

Vegeu l'àlbum d'imatges

S’han acabat les obres de la segona fase d’urbanització del parc de Vallmora, que inclouen una gran àrea de jocs infantils i juvenils que ja estan a punt per ser estrenats. Així, tot està preparat per a la festa d’inauguració, que tindrà lloc aquest diumenge, 10 de juny, a partir de les 18 h Oberta a tothom, comptarà amb l’espectacle itinerant d’animació infantil El petit Lilo i una xocolatada.

És previst que facin els honors l’alcalde, Jaume Oliveras; la diputada de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Rosa Funtané; el tinent d’alcalde de Territori, Ricard Plana, i altres regidors i regidores del consistori. S’hi espera també una àmplia participació de les entitats del municipi. L’Associació Cultural i de Lleure Luz del Alba col·labora en l’organització de la festa.

L’espai que ara s’inaugura té una superfície de 5.538 metres quadrats i es destina de forma majoritària a jocs infantils i juvenils. Ja hi té instal·lats elements com una tirolina, tobogans gegants, jocs d’equilibri i d’aigua... Es distribueixen en tres plataformes diferenciades, una per a cada franja d’edat, però connectades entre elles amb jocs de trepar i tobogans.

Més enllà de la zona d’esbarjo, que és la novetat més visible, amb la segona fase de creació del parc també s’ha dut a terme l’enjardinament de talussos i la plantació d’arbrat amb espècies autòctones, adaptades a les condicions de l’indret i d’acord amb el disseny paisatgístic del parc. La intenció és crear-hi ambients diversos i zones d’ombra per a l’estiu.

Carrer del Torrent de Vallmora
A més de l’acabament oficial de la segona fase del parc, l’Ajuntament també ha rebut avui l’acta de finalització de les obres d’urbanització del carrer del Torrent de Vallmora. En concret, s’ha asfaltat i s'ha instal·lat la xarxa de subministraments i de clavegueram en el tram comprès entre els carrers de Frederic Mompou i Vallromanes del Masnou.