Un cap de setmana Ple de Riure

Última revisió 07-09-2018 14:18
21/07/2017

Vegeu l'àlbum de fotografies

Els dies 21 i 22 de juliol al Masnou li espera un cap de setmana d'allò més divertit. El festival de teatre còmic Ple de Riure continua amb els actes populars a places de la població i també, els muntatges a la platja i a l'Espai Escènic Ca n'Humet.

Divendres 21, la plaça d'Ocata acollirà Cösmix, de Teatre Mòbil ( 19 h), que representa la història de dos viatgers infatigables que despleguen les seves millors habilitats per fer riure als espectadors.A les 20.30 h a la placeta de Ca n'Humet hi trobareu la carpa de Los Galindos, que escenificaran Maiurta. D'altra banda, l'Espai Escènic comptarà amb la representació d' Humor i hòsties, de Mal Martínez (22.30 h), que pujarà a l'escenari acompanyat, únicament, de la seva inseparable guitarrra. Abans d'aquest espectacle es farà el lliurament dels premis als guanyadors del 5è concurs d'Aparadors Plens de Riure.

El plat fort del festival serà el dissabte 22, a la platja, que tindrà com a presentador i mestre de cerimònies a l'home de les mil veus, Pep Plaza (a partir de les 22.30 h), conegut per les seves imitacions a programes televisius com Crackòvia o Polònia. També el dia 22, l'escenari de La Mar de Riure acollirà les acrobàcies de L'efecte cargol, de la Companyie de Cirque Kadavresky (22.30 h) A més, a la nit de cloenda no hi podrà faltar el tradicional piromusical Miscel·lània, de la Companyia del Foc (23.30 h). Tancarà la nit Una noche con…, de l'humorista Enrique San Francisco (00.00 h), que vindrà acompanyat del còmic Denny Horror. A la tarda, la plaça del mercat Vell acollirà l'espectacle d'animació musical A wamba balouba Balamambú, de Pentina el Gat.

A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman ha deixat el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Informació relacionada:

Consulteu-ne el programa complet

Album de fotografies

Venda d'entrades anticipades dels espectacles de pagament al Queda't.cat

Més informació www.plederiure.cat

Tria del millor aparador Ple de Riure: termini finalitzat.