Un dissabte de Festa Major molt mogut

Última revisió 07-09-2018 14:18
01/07/2017

Ramon Mirabet, The Excitements i DJ Vito Martinni actuaran a partir de les 23.30 h i, fins aleshores, el Masnou viurà un dissabte molt intens.

Des de primera hora del matí tindran lloc competicions esportives i, entre torneig i torneig, es podrà gaudir d’un munt d’activitats molt diverses: la festa familiar “Terra, mar i foc”, la XXV Trobada de gegants, una visita guiada a la Casa Benèfica, una tarda literària al Casino, el gran joc del Masnou, terra de mar, un concurs de truites i pastissos casolans, sopars a l’aire lliure i el correfoc gran. Activitats per a totes les edats i gustos, en especial per als més petits.

Esport, activitats en família, cultura, gastronomia i tradició ompliran els carrers del Masnou. En aquesta ocasió, la plantada de gegants de la XXV Trobada de gegants es farà al Parc Vallmora, des d’on arrencarà una cercavila pels carrers del poble a partir de les 17 h.


La festa de dissabte anirà en augment

A partir de les 23.30 h, començaran els grans concerts. Ramon Mirabet, guanyador del premi a l’artista revelació ARC 2016 i autor de la cançó “Those Little Things” de la campanya Estrella Damm de l’estiu del mateix any, encetarà la nit. Si voleu saber-ne una mica més, podeu llegir l'entrevista que se li va fer per al programa de la Festa Major.

Un altre dels plats forts de la nit de dissabte serà la banda The Excitements, grup de rhythm & soul de Barcelona que visitarà el Masnou per segona vegada. La formació, coneguda arreu d’Europa, és considerada una de les hereves espirituals de l’època daurada de la música negra. Ofereix al públic un espectacle explosiu dalt de l’escenari, amb la veu principal de Koko-Jean Davis, que aconsegueix demostrar l’eternitat dels clàssics i alhora innovar.

Els més valents tancaran la nit amb DJ Vito Martinni, un discjòquei del Masnou, conegut per les Festes Retrovito, on tenen cabuda tots els grans hits de les dècades dels anys 60, 70, 80 i 90. El seu sentit musical ha estat clau per amenitzar les nits de diferents guinguetes així com locals musicals del Maresme.

Trobareu tota la informació sobre la Festa Major 2017 aquí.