Un espectacle infantil a la platja i un reguitzell d'activitats animen el darrer dia de la Festa Major 2018

Última revisió 25-07-2018 08:31
30/06/2018

Àlbum de fotografies de la Festa Major de Sant Pere 2018

Gairebé una vintena d’activitats tenen lloc durant la darrera jornada de la celebració de la Festa Major. Els tabalers de la Colla de Diables i els Diables del Món Subterrani s’encarreguen que tots els masnovins i masnovines es despertin ben aviat per aprofitar el darrer dia de gresca i disbauxa. Les activitats de primera hora seran de caràcter esportiu (la Travessa al Port, les partides ràpides d’escacs, el Memorial de Bàsquet Esteve & Josepo) i també gastronòmiques, amb el tradicional concurs de paelles.

Les propostes infantils tenen un paper destacat aquest darrer dia. Al matí, hi ha programada una festa infantil al carrer de Sant Rafael, i també una batalla d’aigua i foc en format de cercavila amb pols holi, pistoles d’aigua i els focs dels diables que anirà des de la plaça de Miquel Martí i Pol fins a la plaça de Marcel·lina de Monteys, on té lloc una festa d’escuma. A la tarda, la platja d’Ocata acull diferents tallers infantils, així com el concert familiar Donem-li una volta al món, amb el grup Xiula, un espectacle que combina música, jocs i sentit de l’humor per fer participar i ballar petits i grans.

La música també és present arreu del municipi per cloure aquesta Festa Major, amb una ballada de sardanes a la plaça d’Ocata, la Trobada de Country als jardins dels Països Catalans i el concert especial que la Coral Xabec de Gent del Masnou organitza anualment per aquestes dates a l’església de Sant Pere. La cloenda de la Festa Major va a càrrec del grup local La Banda del Pi Petit i el concert karaoke en directe amb De Mortimers.


Donació de sang
De 10 a 14 h, a la pl. de Ramón y Cajal.

 

La Festa Major Terra, Mar i Foc 2018 se celebra entre el 27 de juny i l'1 de juliol. Tota la informació referent a la Festa Major es completarà i s'actualitzarà a la pàgina web municipal, així com a la pàgina de Facebook i al perfil de Twitter.