Unes sis-centes persones gaudeixen d'una edició molt emotiva del festival anual del Club Patinatge el Masnou

Última revisió 26-07-2018 12:44
17/07/2018

El Club Patinatge el Masnou ha celebrat aquest dissabte a la nit la 34a edició del seu festival anual, al pavelló d’esports de Teià. Unes sis-centes persones van gaudir com a públic d’un espectacle format per coreografies executades per 110 patinadors i patinadores, de totes les categories del club.

Tot l’espectacle va girar entorn del tema “Patinar pel record”. Així, es van recuperar algunes de les coreografies més elaborades i originals creades per Jaume Pons, un dels entrenadors del club, que va morir el passat novembre. Segons l’organització del festival, es volia donar a conèixer l’obra i el llegat de Pons als membres més petits del club i a les seves famílies. El resultat del festival ha estat molt satisfactori, tant per la quantitat de públic que va gaudir-ne com per l’alt nivell Festival del Club Patinattge el Masnou, juliol 2018.esportiu i artístic que ha tornat a mostrar l’entitat.

A més, en aquesta edició, el festival ha comptat amb la participació dels patinadors mundialistes Pere Marsinyach, Llorenç Álvarez i Manel Pérez. També s’hi va poder veure una jove promesa en acció, Pol Iribarri.

Festival del Club Patinattge el Masnou
Festival del Club Patinattge el Masnou