Ernest Suñé Nicolás

Segona tinença d'alcaldia.

Regidor de Relacions Institucionals i d'Impuls dels Serveis Públics.

Portaveu del Grup Municipal del PSC-CP.

 

Retribucions per assistència efectiva a òrgans col·legiats (regidors i regidores sense dedicació)

- Adreça electrònica: ernestsn@elmasnou.cat

 

Resum biogràfic

Lloc i any de naixement: Barcelona, 1965

Formació acadèmica:

  • Estudis d’informàtica (3 anys), dret (1 any) i ciències polítiques (2 anys).

Trajectòria política:

  • Militant al PSC des del 1989. L'any 2002 va ser el primer secretari de l’agrupació del Masnou, en què va ser el responsable polític de les campanyes electorals del 2003 i 2007.
  • En l’actualitat, ha estat reescollit, de forma majoritària i mitjançant primàries, entre militants i simpatitzants, candidat a l’Alcaldia així com primer secretari del PSC del Masnou.
  • És membre de l’executiva comarcal amb la responsabilitat de secretari de formació.
  • És membre del Consell Nacional del PSC i portaveu del Consell Comarcal del Maresme. També participa en diverses sectorials del PSC.
  • Regidor de l’Ajuntament del Masnou, a l’Equip de Govern, en el mandat 2003-2007, com a regidor delegat de Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies; i en el mandat 2007-2011, com a tinent d’alcalde quart, regidor delegat de Noves Tecnologies, adjunt a l’Àrea de Municipi, i regidor delegat de Medi Ambient i Paisatge i regidor delegat de Manteniment i Serveis Municipals, adjunt a l’Àrea d’Ordenació Territorial.

Altres:

  • Amant de l'art i la pintura, a la qual es dedica de forma amateur. Ha estat finalista de diversos concursos nacionals i internacionals de pintura.
    Instagram de l'Ernest SuñéFacebook de L'Ernest SuñéTwitter de L'Ernest Suñé
Ernest Suñé