Isabel Redaño Andrés

Regidora de l'oposició.

Retribucions per assistència efectiva a òrgans col·legiats (regidors i regidores sense dedicació).

- Adreça electrònica: isabelra@elmasnou.cat 

Resum biogràfic

Lloc i any de naixement
El Masnou, 1982.

Formació acadèmica
Biologia.

Trajectòria professional
Tasca professional orientada a l'educació mediambiental i, "en els darrers anys" -tal com especifica la regidora-, en la docència de persones adultes. Actualment coordina un projecte d'educació popular i comunitària amb joves i persones adultes al barri del Besòs-Maresme, a Barcelona. Anteriorment ha estat educadora de lleure. "Tasca que segueixo realitzant a l'associació Llerueka, fundada fa 15 anys al Masnou", especifica.

Trajectòria associativa
Sobre aquest punt, la regidora afirma: "La meva implicació política va començar amb el moviment antiglobalització l’any 2001, i ha continuat molt lligada al nostre poble participant de diversos moviments socials, sempre en defensa dels drets socials, la sostenibilitat mediambiental, la interculturalitat i la participació ciutadana. Al poble, vaig participar en la creació del col·lectiu de resistència cultural A les Barrakades amb el qual vam organitzar diverses activitats socials i culturals. He assistit regularment a la Comissió de Festes del poble, a partir de la qual m’he implicat en l’organització de la Festa Major del Masnou i en la Cavalcada de Reis.

Penso que cal humanitzar la política, fent-la més propera a la gent, escoltant-nos més i cridant menys. Formo part de Fem Masnou per fer possible una política diferent, que posi les persones al centre de qualsevol actuació, sempre amb la implicació dels veïns i les veïnes".

Isabel Redaño Andres
Última revisió 28-02-2020 11:58