El 25è Ple de Riure se celebrarà del 12 al 16 de juliol

Última revisió 17-06-2022 11:35
16/06/2022

El festival masnoví estrena escenari al parc de Vallmora i torna a comptar amb companyies emblemàtiques del teatre còmic, com Marcel Gros i Rhum&Cia

El Ple de Riure, el festival de teatre còmic del Masnou, se celebra enguany del 12 al 16 de juliol. Una de les novetats més significatives és l’estrena d’una nova ubicació: l’escenari que s’instal·larà al parc de Vallmora, al costat del carrer de Montevideo.

A més a més, i per fer ben grossa la celebració per les 25 edicions, enguany participaran en el festival dues de les companyies més emblemàtiques del teatre còmic. Es tracta de Marcel Gros, que oferirà l’espectacle La gran A...ventura, el dia 15, i de Rhum&cia, que representarà Gran Reserva, l'endemà.

Són les dues propostes que aixecaran el teló de l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet. La resta, cinc espectacles més, es representaran al nou escenari del festival, ubicat al parc de Vallmora, a tocar del carrer de Montevideo, a la part més baixa d’aquest gran parc urbà. Totes les propostes que es podran veure a Vallmora compten també amb el segell de la qualitat, si bé es pot precisar que Claudio Levati, creador de MeMix, és un artista internacional que resideix al Masnou.

El públic podrà assistir de manera lliure i gratuïta als espectacles del parc de Vallmora. En canvi, sí que caldrà comprar entrada per veure els altres dos, els que es representaran a l’Espai Escènic Iago Pericot. Estaran disponibles en breu, al portal www.quedat.cat.

Al web www.plederiure.cat es pot consultar tota la programació del festival i les sinopsis dels espectacles que s’hi podran veure.

Programació

 

Les Vacances de Madame Roulotte, de la Cia. La Bleda

Dimarts 12 de juliol, a les 11 h.

Al parc de Vallmora.

 

MeMix, de la Cia. Claudio Levati

Dimecres 13 de juliol, a les 19.30 h.

Al parc de Vallmora.

 

White Bottom, de la Cia. Ramiro Vergaz

Dijous 14 de juliol, a les 19.30 h.

Al parc de Vallmora.

 

Back 2 Clàssics, de la Cia. Planeta Trampolí

Divendres 15 de juliol, a les 19.30 h.

Al parc de Vallmora.

 

La gran A… ventura, de la Cia. Marcel Gros

Divendres 15 de juliol, a les 22 h.

A l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.

 

Amb P de Pallasso, de la Cia. Jordi Sabanni

Dissabte 16 de juliol, a les 19.30 h.

Al parc de Vallmora.

 

Gran Reserva, de Rhum&cia

Dissabte 16 de juliol, a les 22 h.

A l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.

Cartell del 25è Ple de Riure.
Cartell del 25è Ple de Riure.

Enllaços