Premi d'Emprenedoria Jove 2023

 

cartell 11è premi emprenedoria jove

 

L'Ajuntament del Masnou convoca l'11è Premi d'Emprenedoria Jove, amb l'objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre el jovent que resideix al Masnou o que pretén impulsar un projecte empresarial al municipi. També es volen incentivar noves iniciatives empresarials que siguin viables tècnicament i econòmicament.

S'atorgaran 4.000 euros al projecte guanyador.

També existeix l'opció d'obtenir una menció del jurat, que donarà accés a serveis valorats en 1.500 euros. Són, concretament, els següents:

- Assessorament professional en aquelles àrees detectades pel jurat.

- Allotjament empresarial al Centre d’Empreses Casa del Marquès durant 6 mesos, segons disponibilitat de l’equipament.

Termini per presentar candidatures

Del 31 d'agost al 29 de setembre del 2023.

Requisits bàsics

Consulteu les bases de la convocatòria per conèixer al detall tots els requisits i la documentació que cal aportar.

Tanmateix, els requisits bàsics són els següents:

  • La persona física promotora del projecte o administradora de la societat ha de tenir 35 anys o menys en la data de finalització del termini per a la presentació de la candidatura. En cas d’un projecte impulsat per més d’una persona física, un mínim del 50% de l’equip promotor o d’administració de la societat haurà de complir amb aquest requisit.
  • Presentar un projecte empresarial que encara no estigui en funcionament o bé s’hagi posat en marxa l’any de la convocatòria o en els dos anys anteriors a aquesta. (2021-2023).
  • Estar vinculat amb el Masnou a través de la residència al municipi de la persona promotora del projecte empresarial o de tenir la seu social o la seu de l’activitat econòmica al municipi del Masnou.
  • En cas que existeixi més d’una persona promotora, el 50% de l’equip promotor ha de residir al Masnou abans de la data d’aprovació de la convocatòria.

Suport i acompanyament

Es pot sol·licitar suport a la Casa del Marquès per presentar la candidatura, enviant un correu electrònic a casadelmarques@elmasnou.cat 

Alhora, pot ser d'utilitat participar als tallers formatius "Emprèn amb èxit" (inscripcions fins al 4 de setembre del 2023)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-08-2023 17:21