Taller d'autoprotecció per a gent gran, a càrrec de la Policia Local

Agents de la Policia Local del Masnou impartiran un taller d’autoprotecció dirigit especialment a la gent gran.

El taller, amb suport audiovisual, inclourà consells per actuar davant de situacions imprevistes com ara trucades de desconeguts, possibles estafes i d’altres susceptibles de crear incertesa a les persones grans.

L’activitat es du a terme en el marc del projecte Radars de l’Ajuntament del Masnou, una xarxa comunitària de prevenció i acció destinada a contribuir en el benestar de les persones grans del Masnou que viuen soles o acompanyades d’altres persones grans.

Els usuaris i usuàries del projecte Radars participen en activitats periòdiques i reben trucades de monitorització per part d’un equip de voluntariat. Completen  el projecte Radars una seixantena de comerços adherits, que formen una xarxa de proximitat per vetllar pel benestar de la gent gran del municipi i per alertar de possibles situacions de risc.

El projecte Radars es troba ara mateix en fase d’expansió. Si voleu ser usuaris o usuàries, integrar la xarxa de voluntariat o de comerços, o simplement rebre més informació de la iniciativa, podeu escriure a radars@elmasnou.cat o trucar al 93 557 18 72.

15/02/2023
Hora inici 10:00
Sala de les Lletres, Biblioteca Joan Coromines
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-02-2023 08:40