La revetlla de Sant Joan al Masnou

Última revisió 26-06-2019 12:36
20/06/2019

Cinc nits separen la revetlla de Sant Joan de l’inici de la Festa Major del Masnou 2019, que serà del 27 al 30 de juny. Ambdues celebracions donaran la benvinguda a l’estiu i també seran el tret de sortida a les incomptables propostes que ompliran d'activitats el municipi, la majoria a l’incomparable escenari de la platja.

Abans que les fogueres il·luminin la nit més curta de l’any, el 23 de juny a la tarda els jardins de Can Malet acolliran l’arribada de la Flama del Canigó, de la mà de diversos atletes voluntaris. Des d’allà, una cercavila conduirà fins a dues de les revetlles que tindran lloc al municipi: la que se celebrarà a les pistes de Pau Casals i la de l’esplanada de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, on s’encendran les fogueres amb la Flama. 

Programa d'actes:

A partir de les 20.30 h als Jardins de Can Malet: Arribada de la Flama del Canigó

A continuació:

  • Cercavila fins a les revetlles de la plaça de Ramón y Cajal (el Masnou Alt) i de l’esplanada de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.
  • Encesa de les fogueres a les revetlles.

Ho organitzen: Ajuntament del Masnou, ANC, Assoc. Veïns i Veïnes Masnou Alt, Atabalats, Colla de Diables, Flama del Masnou, Ocatrons, Òmnium i Protecció Civil.

Et pot interessar