Salutació

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l'Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d'exercir la responsabilitat que m'ha estat atorgada pel Ple d'aquesta corporació. La voluntat de la població del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015-2019, un ple municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes.

L'Ajuntament és l'Administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicació és un repte que l'Ajuntament ha d'anar millorant dia a dia. I ha de ser una comunicació que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball col·lectiu que ens hem proposat portar endavant.

L'Equip de Govern que avui encapçalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesió social, la promoció i l'activitat econòmica del municipi; el manteniment i la millora del nostre espai públic; la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi, i la modernització de l'Ajuntament, perquè ens permeti una millor comunicació i participació. Un ajuntament pensat pel servei a la ciutadania.

El nostre municipi no és aliè a la situació que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment de fer el pas decisiu cap a la plena llibertat. L'alcalde i l'Equip de Govern estem fermament compromesos amb aquest moment històric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. Vull exercir aquest càrrec amb rigor, diàleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per un Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat; per un Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegats de compartir una realitat en què tots som veïns i veïnes, ciutadans i ciutadanes.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-02-2019 17:14