Acció social

Agenda

Ds. 29
SET
Festa Pro-DISMA
Fins Ds.29/SETFesta Pro-DISMA
Des de les 10:00 fins a 13:00
Al carrer de Sant Rafael.

Amb montaditos.

L'Associació de Veïns del Carrer de Sant Rafael i comerços del Masnou col·laboren per celebrar una festa amb degustació de montaditos en benefici de l'Associació DISMA.

Dj. 11
OCT
Fins Dj.11/OCTCinefòrum: "Down n'hi do. La càmera ballarina"
gratuit
Des de les 20:00 fins a 20:00
Cinema La Calàndria

El cinefòrum s'emmarca dintre de la 6a edició del programa Conegudes (també) a Casa.

Direcció i guió: Mireia Ros Música: Johnny Tarradellas

És un projecte que neix de manera espontània de la mà de la cineasta Mireia Ros arran d'un taller de cinema impartit a vuit joves especials: sis amb síndrome de Down i dues amb discapacitat intel·lectual. És a partir d'aquesta esperiència que decideix seguir treballant amb el grup durant dos anys, convertint el procés de realització d'un curtmetratge en l'eix d'aquest documental. La frescor, l'espontaneïtat i el sentit de l'humor dilueixen els prejudicis i la humanitat pren forma.

Dg. 21
OCT
22a Jornada de Salut Mental Esquima
Fins Dg.21/OCT22a Jornada de Salut Mental Esquima
Gratuït
Des de les 11:00 fins a 14:30
Casino del Masnou

Diada de Salut Mental

Els usuaris, familiars i professionals del club social Esquima comparteixen una jornada amb la població del Masnou i rodalies. És un dia festiu d'esbarjo on l'objectiu és potenciar la interacció amb la comunitat i contribuir a disminuir l'estigma que acompanya a les persones afectades.

En el marc de la 22ª Diada de Salut mental, Esquima organitza una diada lúdica participativa per a totes aquelles persones que vulguin compartir amb nosaltres una estoneta del seu temps. En ella hi seran presents: la Colla de Diables i Timbalers del Masnou, Ple de Cops, Isabel Cusó i la sessió de chi-kung oberta a la comunitat, parades de gent que viu al Masnou i rodalies, vermut solidari amenitzat pel grup Combo Jazz, que dirigeix Òscar Neira, i alguns membres de l'entitat Fem Fira. L'acte final serà la tradicional enlairada de globus amb els nostres desitjos penjant.

Equipaments

Seu de la Regidoria d'Acció SocialCarrer de Roger de Flor, 2308320 - El Masnou93 557 18 00Entrevistes concertades
Centre Obert Maricel
Centre Obert MaricelPlaça de Ramón y Cajal, 608320 - El Masnou centre.obert.maricel@elmasnou.cat93 557 18 95 (tardes)De dilluns a divendres, de 16.30 a 20 hores.

Contingut relacionat

Regidories relacionades

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-04-2018 12:39