Els Reis d'Orient arriben en vaixell al port del Masnou

Última revisió 08-01-2020 08:52
03/01/2020

La cavalcada recorrerà bona part dels barris del Masnou, des del port i fins a la plaça dels Països Catalans

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar tenen previst arribar en vaixell al port esportiu del Masnou al voltant de les 18 h d’aquest diumenge, 5 de gener. L’Ajuntament del Masnou i les entitats que col·laboren en la Cavalcada dels Reis d’Orient ja ho tenen tot a punt per rebre’ls com cal.

La festa, amb animació i actuacions, començarà al port abans, a partir de les cinc de la tarda, per tal que l’ambient sigui ben divertit quan s’acosti l’embarcació dels Reis Mags. Un cop arribin al port, l’alcalde els donarà la benvinguda, acompanyat dels tres infants guanyadors del Concurs de Postals de Nadal. Tindran l’honor de lliurar-los la clau màgica que necessiten els Reis per entrar a les llars del municipi i deixar-hi els regals dels nens i nenes que estiguin dormint.

Cavalcada

Un total de 12 carrosses formaran la comitiva reial que recorrerà bona part dels barris masnovins. El recorregut serà l’habitual dels darrers anys. Sortirà del port i acabarà a la plaça dels Països Catalans. Allà, els Reis d’Orient recolliran les cartes dels infants que vulguin donar-los-les en mà o que no hagin pogut entregar-les abans als carters reials (dies 2, 3 i 4 de gener). A més, tots els nens i nenes que ja vulguin ser grans, podran lliurar la seva pipa al Patge Xumet, que, com cada any, farà tot el recorregut amb la resta del seguici.

L’Ajuntament demana a tothom que es respectin les indicacions del personal de la comitiva reial, de l’organització i dels agents de la Policia Local, així com consultar i seguir els consells d’autoprotecció en grans concentracions de persones. És especialment rellevant no acostar-se mai a les carrosses, ni baixar mai a la via per recollir caramels, ni creuar el carrer mentre passa la cavalcada. Tampoc no s’ha de pujar mai a baranes, contenidors o llocs elevats. Es recomana, a més, col·locar un braçalet als nenes i nenes amb el nom i el telèfon de contacte per si es perden.

El recorregut de la Cavalcada és el següent:

Plaça d’Europa (port) – c. d’Amadeu I (ctra. d’Alella, BP-5002) / c. de les Guilleries / c. de la Pollacra Goleta Constancia / c. d’Almeria (Els Vienesos) / av. de Joan XXIII / c. de Navarra / c. del Pintor Domènech Farré / c. de Tomàs Vives / c. de Sant Felip / c. del Capità Mirambell / c. de Manila / plaça dels Països Catalans.
 

 

 

Enllaços