Els Tres Tombs i el lleure infantil protagonitzen el cap de setmana masnoví

Última revisió 11-02-2020 16:18
10/02/2020

El cicle Juguem als Barris comença a rodar al carrer de Sant Rafael. La següent edició tindrà lloc al Masnou Alt, el proper diumenge.

El cap de setmana masnoví ha comptat amb una bona colla de reclams, si bé es pot destacar la festa dels Tres Tombs, celebrada aquest diumenge amb un marcat to solidari, ja que va coincidir amb el 2n Ple de Peluts, que promou la tinença responsable de mascotes i l’adopció d’animals amb una desfilada. A més del tradicional recorregut i la benedicció d’animals per part de mossèn Marc, es podia participar en diversos tallers i activitats familiars. Tot plegat va tenir lloc a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.

Una mica més avall, al carrer de Sant Rafael, també hi havia un ambient molt familiar. No en va, ha estat l’indret on s’ha estrenat el nou cicle Juguem als Barris. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament i diverses associacions de veïns i veïnes per fomentar el joc familiar en diferents barris. La propera cita de Juguem als Barris tindrà lloc aquest proper diumenge, 16 de febrer, a les pistes de Pau Casals (barri del Masnou Alt). Hi haurà jocs familiars gegants i un taller de màscares.

Alhora, ha estat un cap de setmana molt especial per a la gran família de l’Agrupació Escolta Foc Nou, que enguany celebra el cinquantè aniversari. Aquest dissabte han fet una pintura mural per recordar l’efemèride. A més, aquest cap de setmana també ha tingut lloc una nova edició de les visites guiades a la Mina d’Aigua, amb bona assistència de públic, i diverses persones van dedicar part del seu temps a netejar la platja d’Ocata de residus plàstics i altres deixalles.  

En paral·lel, diumenge al matí, diverses persones van gaudir del recorregut literari “Els ulls de la memòria del Masnou”, visitant indrets que han esdevingut una referència geogràfica i espacial clau en l’obra de l’escriptor i poeta Juan Antonio Masoliver Ródenas. Precisament, divendres al vespre el mateix Masoliver va donar bona part del seu llegat bibliogràfic a l’Ajuntament, en un acte en què també es va presentar el seu nou llibre: Desde mi celda. Memorias (Ed. Acantilado, 2019).