La temporada estable d'exposicions aposta per l'art jove

Última revisió 14-01-2020 09:28
13/01/2020

El masnoví Marc Anguera va ser l’encarregat d’iniciar la temporada estable d’exposicions del 2020 divendres passat, 10 de gener. Dedicada a l’art jove —que aquest any té una presència destacada a la programació—, la mostra “Del negre al píxel” recull obres realitzades amb diverses tècniques artístiques (pintura digital, dibuix, còmic, gravat, fotografia...) que qüestionen les convencions. Es podrà visitar fins al 2 de febrer a l’Espai Casinet.

A la trobada, l’artista va agrair a les persones presents la seva assistència i va comentar-los que no podia explicar la seva obra, sinó que convidava tothom a treure les seves conclusions. La inauguració també va comptar amb la presència de l’alcalde, Jaume Oliveras, que va excusar la regidora de Cultura, Neus Tallada, absent per motius personals. El batlle va presentar la temporada i va destacar que durant l’any en curs hi tindran cabuda propostes de tots els gèneres: pintura, videoart, gravat, fotografia, ceràmica... A més, va explicar al públic que combinen la voluntat de crear xarxa entre els diferents agents que treballen per les manifestacions artístiques al municipi amb la voluntat de portar propostes destacades, com l’exposició “Presos Polítics”, de Santiago Sierra, la del pintor masnoví Xavier Rodés o el Premi de vídeo art Loop Discover.

D’altra banda, el diumenge 12, les escales del mirador del Bellresguard es van omplir de nadons del Masnou nascuts durant l’any 2019 i les seves famílies. Es van fer una fotografia conjunta que, a més de publicar-se en la revista de Gent del Masnou, també apareixerà al butlletí municipal El Masnou Viu del mes de febrer.