Una empresa ofereix 40 nous llocs de feina al Masnou

Última revisió 16-04-2019 07:53
15/04/2019

El Servei Local d’Ocupació del Masnou (SLO), que gestiona les ofertes de feina al municipi, ha publicat 4 ofertes per cobrir 40 llocs de treball per a la propera obertura d’un establiment al municipi del sector de l’alimentació i la restauració amb la voluntat que, preferentment, es contractin persones residents al Masnou. L’obertura de l’establiment Ametller Origen està prevista per al juny i, en concret, la contractació preveu: 6 cambrers/es, 4 cuiners/es, 20 persones per a personal de botiga/reposició i 10 carnissers/es.
 
Entre els serveis que s’ofereixen a les empreses des del Servei Local d’Ocupació hi ha la gestió de la borsa de treball i l’assistència i l'orientació a empreses en la selecció de personal. L’oferta ha estat publicada a la pàgina web des d’on gestionen les ofertes de treball del Servei Local d’Ocupació, després de la formalització de la col·laboració amb l’empresa. 


Com inscriure-us a l’oferta de feina

  • Les persones interessades poden fer la inscripció a través de la web www.diba.cat/slo
  • Han d’estar inscrites al Servei Local d’Ocupació o s'han d'adreçar directament a aquest servei, ubicat a l’Edifici Centre (carrer d'Itàlia, 50, 1a planta).
  • El procés de selecció es realitzarà a finals d’aquest mes d’abril a l’Edifici Centre.

El Servei Local d'ocupació del Masnou (SLO) gestiona les ofertes de feina al municipi
El Servei Local d'ocupació del Masnou (SLO) gestiona les ofertes de feina al municipi