Una multitud gaudeix de la cavalcada dels Reis d'Orient

Última revisió 08-01-2020 08:47
07/01/2020

Melcior, Gaspar i Baltasar recorren bona part dels barris del Masnou abans de deixar regals a les llars de la vila

Un any més, Ses Majestats els Reis d’Orient van entusiasmar els masnovins i les masnovines, especialment els infants, en la gran cavalcada que van protagonitzar diumenge al vespre, just abans de la nit de Reis. Formaven el seguici reial un total de dotze de carrosses. Van col·laborar-hi un bon nombre d’entitats del Masnou, que van fer possible una cavalcada ben animada i vistosa.

Els Reis d’Orient van arribar poc abans de les 18 h, en vaixell, al port del Masnou, on ja hi havia un bon munt de gent celebrant una festa per rebre’ls amb tots els honors. No hi faltava l’alcalde, Jaume Oliveras, així com altres regidors i regidores del consistori. També hi eren les tres nenes que havien guanyat el darrer Concurs de Postals de Nadal. Van ser les encarregades de lliurar-los la clau màgica que els va permetre entrar a totes les cases del municipi, durant la nit de Reis i mentre els nens i nenes dormien.

La cavalcada, doncs, va sortir del port poc abans de les 19 h, per fer un recorregut força extens que els va permetre visitar bona part dels barris de la vila, fins a arribar al punt final, els jardins dels Països Catalans, al voltant de les 10 de la nit. Allà, els Reis i els seus patges van estar-s’hi encara una molt bona estona per atendre els nens i les nenes que volien saludar-los personalment i lliurar-los en mà les seves cartes.

Tot i haver treballat de valent durant tota la nit, Melcior, Gaspar i Baltasar, van utilitzar la seva màgia l'endemà al matí, ja diada de Reis, per saludar també la gent gran de les residències del municipi. Així, i acompanyats per l’alcalde, Jaume Oliveras, i per Sergio González, regidor de Gent Gran i Festes, entre altres carteres, van rebre moltíssim afecte i energia dels avis i àvies de les residències de la Casa Benèfica, Mare Nostrum, Montseny, Sant Jordi, Bellresguard i Magnòlia. Amb la diada de Reis es tanquen les festes nadalenques 2019-2020, que al Masnou s’han gaudit de valent amb la celebració d’un complet programa d’activitats.

Àlbum d'imatges de la cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis 2020 al Masnou

Àlbum d'imatges del Nadal 2019-2020

Nadal 2019-2020

Cavalcada dels Reis d'Orient 2020 al Masnou.
Cavalcada dels Reis d'Orient 2020 al Masnou.