Sopa de pedres

Divendres 13: SOPA DE PEDRES, PART 1 - RECOLLIDA D'ALIMENTS

Tant diables com tabalers fan una ruta per diversos comerços del poble, inclosos els del Mercat Municipal, per recollir aliments per a la famosa sopa de pedres, que, amb els temps tan fresquets que corren, ens fa entrar en calor. Vine i ajuda'ns a recollir aliments per a aquest magnífic àpat, que ser servirà l'endemà entre tots els assistents! Inici del recorregut: Mercat Municipal a les 18 h. Final del recorregut: Can Rac, aprox. 20 h.

Dissabte 14: PART 2, UN TABAL PER NADAL - SOPA DE PEDRES

Com ja fa alguns anys, el 22 de desembre es realitzarà la carismàtica, donativa i col·laborativa sopa de pedres amb les aportacions de vilatants i treballadors dels establiments del poble. La sopa es repartirà a la plaça de davant l'OAC (coneguda també com plaça d'antic Correus) a partir de les 20 h. Participem amb la Fira d'Artesania i de Nadal, on també podreu gaudir de diverses activitats i del nostre grup de percussió. No t'ho perdis!

*Si voleu col·laborar aportant aliments per al caldo, podeu apropar-vos divendres 13 de 18 a 18.15 h al Mercat, o a les 20 h a Can Rac, o bé l'endemà a la plaça d'antic Correus de 9 a 12 h.

14/12/2019
Hora inici 19:00
Plaça d'antic Correus, davant l'OAC
Tipus d'acte : Festa
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-10-2019 09:37