Concert Josep Traver i Jaume Maristany

Un cop més, Josep Traver (guitarra) i Jaume Maristany (saxo/flauta) tornen amb una nova producció exclusiva per a l'Espai Escènic Ca n'Humet. Tots dos músics del Masnou hi presentaran un concert de música brasilera; un recorregut pels diferents estils, compositors i cantants d'aquest gènere. Gemma Abrié (veu) serà l'artista convidada, una de les cantants amb més trajectòria de l'escena del jazz català, una artista amb gran personalitat i força comunicativa. Esteve Pi (bateria) i Pere Loewe (contrabaix), músics habituals en aquests concerts de Ca n'Humet, completen el quintet que ens oferirà un espectacle en què podrem gaudir d'una de les músiques més importants i influents dels nostres temps.

ESPAI ESCÈNIC CA N'HUMET
Carrer de Fontanills, 77-79. 08320 El Masnou.
Tel.: 93 557 18 51 cultura@elmasnou.cat

PUNTS DE VENDA D'ENTRADES
Anticipada: www.quedat.cat Taquilla (una hora abans de l'espectacle): Espai Escènic Ca n�Humet, carrer de Fontanills, 77-79. 08320 El Masnou
agament en efectiu. No s'accepten targetes.

Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l'Espai Escènic Ca n'Humet, al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat. Els infants i nadons comptabilitzen per a l'aforament. Entrada gratuïta per als menors de 24 mesos, amb excepció d'aquelles activitats en les quals s'especifiqui i sempre que quedin entrades disponibles. Un cop adquirides les localitats, no s'admeten devolucions ni canvis. L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de no permetre l'entrada al teatre una vegada començat l'espectacle. L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes. No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l'Espai Escènic Ca n'Humet.

14/10/2018
Hora inici 19:00
Espai Escènic Ca n'Humet
10 €
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Tipus d'acte : Música,
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-09-2018 16:52